Boek voor mannen - Eelco Smit

Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

Boek voor MANNEN

 
Of je nu 25 of 45, werknemer of ondernemer bent, iedere man kan meer daadkracht, avontuur en plezier in zijn leven gebruiken. Als je het verschil wilt maken in je leven en je niet wilt neerleggen bij uitstelgedrag, sleur en gepolder dan is dit het boek voor jou.

De enige manier om je goed te voelen als man is het nastreven van zinvolle doelen en het maken van echte keuzes. Pas als er een beroep wordt gedaan op je creativiteit kun je lef tonen en laten zien wie je echt bent. Alleen als je jezelf kunt zijn ben je in vrijheid verbonden met de mensen om je heen. Daar word niet alleen jij, maar je hele omgeving gelukkiger van.

Wat zijn de concrete doelen in jouw leven?
Wanneer heb jij voor het laatst een belangrijke bewuste keuze gemaakt?
Hoe is jouw balans tussen persoonlijk geluk en zakelijk succes?

BOEK VOOR MANNEN is speciaal geschreven voor alle mannen die hun persoonlijke ambities waar willen maken en zo het maximale uit zichzelf willen halen. Het boek biedt je de concrete inzichten en tools om bewust en succesvol je eigen leven te leiden als man.

“Papadag is alleen leuk voor de vrouw”
Het Parool
“Man, word weer man”
NRC Next
“Boek voor MANNEN is opzienbarend”
BNR Nieuwsradio

regels-van-het-spelletje-eelco-smit

Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

De Regels van het Spelletje

 
Gebaseerd op zijn succesvolle methode Inzicht – Actie – Oogsten schreef Eelco Smit een praktisch en prikkelend boek over persoonlijke ontwikkeling voor mensen met lef. De Regels van het Spelletje is recent verschenen bij Uitgeverij Scriptum.

Het leven is simpel maar niet makkelijk. Je kunt het zien als een gezelschapsspel. Hoe beter je de regels van het spel kent, hoe meer je je bezig kunt houden met wezenlijke zaken. De enige weg naar succes en geluk, als mens, ondernemer en professional, is die van Bewust Zijn. Alle andere wegen zoals geld, status en bezit lopen dood, en ook je suf mediteren helpt niet. Dat lege gevoel van binnen blijft. Is dit het nou? Waarom ben ik ontevreden? Waarom altijd die onrust? Waarom blijf ik tegen dezelfde problemen aanlopen?

De Regels van het Spelletje wijst je de weg van Bewust Zijn op een praktische en allesbehalve zweverige manier. Leer hoe je je kunt wapenen tegen de benauwende conditionering van de maatschappij en je omgeving. Hoe je op een andere manier naar je zelf en anderen kunt kijken. Ontdek hoe je met al je plussen en minnen authentiek kunt leven, werken en genieten. Kortom, hoe word je een levenskunstenaar.

“Smit weet een brug te slaan tussen spiritualiteit en het bedrijfsleven. En dat er tussendoor gelachen mag worden is een verademing in de managementlectuur.”
Het Financieele Dagblad
“Een how-to boek voor bewust én succesvol leven, maar dan grappig”
Robert Vuijsje

Krijg gouden tips voor je persoonlijke groei en zakelijk succes

+ gratis hoofdstuk uit mijn boek ‘De Regels van het Spelletje’.

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Neem vandaag contact met me op

Omdat je snel concrete en duurzame resultaten wilt zien.

Naam

Email

Telefoonnummer

Wat kan ik voor je doen?